Våra bilar Kristianstad

Bilförsäljning

Titta på våra bilar!

Att äga en bil innebär för de allra flesta stor ökning av rörelsefriheten. Man kan ta sig mellan olika viktiga punkter när man vill, snabbt och på bekvämast möjliga vis. Att ha ett körkort och en bil gör en oberoende av andra och spar mycket tid i vardagen – det är därför det idag är så omåttligt populärt att äga en bil.

Att köpa en bil är förstås ofta en stor investering och det gäller att man är medveten om hur mycket bilen kostar att hålla. Det är inte bara bensinen man ska ha råd med utan också kostnader för service och eventuella reparationer.

Mer än bara bilverkstad

Eddies Bilexpo är inte bara en bilverkstad av rang, vi bedriver också bilförsäljningsverksamhet. Vi har idag en nybyggd bilhall på hela 1000 m2 och hit är du som är sugen på en ny bil välkommen att botanisera bland vårt utbud – ta en kopp kaffe och diskutera olika fördelar, nackdelar med olika bilar. Stämningen i Eddies Bilexpo är alltid inbjudande och avslappnad.

Fina bilar

Bilarna vi säljer är begagnade men alltid i gott skick. Vi säljer både bilar av hög kvalitet – som Mercedes, Audi, BMW och Chrysler – men också kvalitetsbilar i lite lägre prisklasser som Citroën, Ford, Renault och Volkswagen – både äldre och nyare modeller.

Eddies Bilexpo har sin bilverkstad och sin bilförsäljning på samma plats och alla är välkomna.

Noll kronor i kontantinsats

Du som inte har möjlighet att betala för din nya bil på en gång kan diskutera alternativen till avbetalning med oss; vi ger möjlighet till en kontantinsats på 0:- och erbjuder generösa garantier på upp till 24 månader.

Varmt välkommen!

Eddies Bilexpo AB

Alla är välkomna till Eddies Bilexpo, i vår bilverkstad tar vi emot din bil när det är dags för service eller den är i behov av reparation. Du som är sugen på en ny bil kan också besöka oss och ta en titt på vårt utbud av begagnade bilar i Kristianstad.

Kontakt

Blekingevägen 110, Kristianstad

073-302 69 50

072-353 43 26

[javascript protected email address]

Öppettider

Bilförsäljningen

Vardagar 10:00 - 18:00

Lördagar 10:00 - 15:00

Verkstad / Däck / Rekond

Vardagar 07:30 - 16:30